OUTLANDER PHEV

Predstavljamo Vam revolucionarni Outlander PHEV - istodobno uzbudljiv i prijazan prema okolišu. Spoj inovativne tehnologije iz električnog i-MiEV-a te kroz rally dokazane 4WD tehnologije legendarnih Lancer Evolutiona i Pajera, osigurava istu razinu udobnosti i sigurnosti kao i standardni Outlander. Ultra niske potrošnje goriva, emisije CO2 te moćno strelovita među ubrzanja se podrazumijevaju. Električnu energiju za pogon moguće je regenerirati tijekom vožnje te osigurati doseg za velike avanture kroz bespuća.

Inovativni "Plug-in Hybrid EV" sustav daje izvanrednu ekološku učinkovitost bez utjecaja na vozna svojstva, udobnost ili pouzdanost. Sofisticiran i praktičan, već danas nam pokazuje kako će izgledati buduće generacije električnih pogona.
 
Inovativna tehnologija je poput čarolije u novom Outlanderu PHEV. Baterije možete puniti kod kuće, tijekom vožnje ili na javnim punionicama za brzo punjenje poput onih u gradu Koprivnici. U manje od 30 minuta možete dopuniti baterije do 80% kapaciteta. I kao šećer na kraju, osim nulte emisije CO2 u električnoj vožnji, u kombiniranoj vožnji moguće je ostvariti izvanrednu nisku potrošnju od svega 1,9 lit/100 km te emisiju CO2 od 44 g/km.

Dizajn

Interijer predstavlja oazu komfora i uglađenosti gdje putovanje predstavlja zadovoljstvo zahvaljujući povišenom sjedenju, prostranosti te iznimnoj tišini u vožnji.

Naslon drugog reda sjedala osim što je podesiv po nagibu, moguće je i oboriti u omjeru 60:40 te tako kreirati prtljažni prostor prema vlastitim potrebama.

Putujte s punim povjerenjem u stabilnost koju osigurava dokazana 4WD tehnologija. Uživajte u moćnom ubrzanju svjesni visoke razine aktivne sigurnosti izuzetno čvrste "RISE" konstrukcije karoserije.

Tehnologija i sigurnost

Putujte s punim povjerenjem u stabilnost koju osigurava dokazana 4WD tehnologija. Uživajte u moćnom ubrzanju svjesni visoke razine aktivne sigurnosti izuzetno čvrste "RISE" konstrukcije karoserije.

S-AWC je integrirani sutav kontrole koji u kombinaciji s ASC-om i elektronski nadziranim elektromotorima koji daje izvanredno prijanjanje vozila, izuzetnu stabilnost te jednostavno upravljanje bez obzira na složenost terena po kojem vozite.

PRILAGODLJIV TEMPOMAT
Odabrana brzina održava se premda vozač ne koristi papučicu gasa, a istodobno vozilo održava zadani razmak do vozila ispred.

SUSTAV ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA ČEONOG NALETA (FCM)
Sprečava čeoni nalet ili smanjuje štetu ako je isti neizbježan.

SUSTAV ZA UPOZORENJE O NAPUŠTANJU VOZNE TRAKE
Ukoliko vozilo prelazi voznu liniju pod blagim kutem sustav to prepoznaje kao mogućnost da je vozač zadrijemao te da je zvučni i vizualni signal.